Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVI to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to course host through payment link or direct email to course host.

Introductory Workshop

EVT: Belting & Cry
Course ID: 1691
Date: 2022/02/13 to 2022/02/13 (YYYY/MM/DD) Time: 10-18 (sis. tauot) Cost: 120 € / 100 € (opiskelijat tai vuonna 2021 tai sen jälkeen valmistuneet) Language: Finnish
Instructors: Antti Annola
Contact: Antti Annola | anttiannola@gmail.com | +358 40 507 5986
Course Location:
Villa Valo
Asemakatu 12 A 
90100 Oulu Oulu
Finland

Tervetuloa mukaan tutustumaan maailmankuulun Estill Voice Training -mallin Belting & Cry -kvaliteetteihin Antti Annolan johdolla! Osallistuaksesi workshopiin sinulla ei tarvitse olla aiempia Estill-opintoja.

Workshopin alussa tutustumme Estillin perusperiaatteisiin belting- ja cry-äänikvaliteettien näkökulmasta. Tutustumme myös näiden äänenkäyttötyylien määritelmään. Tämän jälkeen tutustumme näissä erilaisissa äänenkäyttötavoissa tarvittaviin toimintoihin sekä niiden yhdistämiseen. Teemme harjoituksia pääasiassa yhdessä ryhmänä. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Päivän lopuksi osallistujilla on mahdollisuus saada yksilöllistä opetusta Antilta muun ryhmän seuratessa opetusta. Tuo siis mukanasi jokin laulu tai teksti, jota haluaisit työstää eteenpäin. Kaikki musiikki- tai puhetyylit ovat tervetulleita.

AJANKOHTA: Sunnuntai 13.2.2022 klo 10-18 (sis. tauot).

PAIKKA: Luontaiskeskus Villa Valo, Oulu

HINTA: 120 € / 100 € (opiskelijat tai vuonna 2021 tai sen jälkeen valmistuneet)

(Jos osallistut myös 12.2. Estillin ydin -workshopiin, saat molemmat workshopit 10 % alennuksella.)

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tämän sivun ilmoittautumislinkin kautta "Register with EVI: Step 1". Saat myöhemmin Antilta laskun sähköpostitse.

Hinta sisältää ALV:n sekä kirjallisen jaettavan materiaalin Estillin perusperiaatteista

Mikäli koronatilanne niin vaatii, siirretään workshop etänä Zoomissa pidettäväksi. Ilmoittautuessasi sitoudut myös tähän.

Opettaja pidättää oikeuden peruuttaa workshopin, jos minimi-osallistujamäärää ei tavoiteta. Tällöin maksu palautetaan osallistujalle.

Workshopin opettaja:

Antti Annola on jazzlaulaja, musikaalinäyttelijä, laulunopettaja ja lauluvalmentaja sekä Estill Master Trainer. Hän työskentelee esiintyvänä taiteilijana niin laulajana kuin musikaalinäyttelijänä. Antti on toiminut laulunopettajana mm. Oulun konservatoriossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa sekä kouluttanut yksityisesti laulajia ja näyttelijöitä ympäri Suomen. Lauluvalmennustyötä Antti on tehnyt viime vuosina Vaasan kaupunginteatterissa esimerkiksi musikaaleissa The Sound of Music ja Katri Helena.

Antti valmistui viralliseksi Estill Voice Training -opettajaksi vuonna 2015. Hän on Pohjois-Suomen ainoa virallinen Estill-opettaja Estill Master Trainer.

www.anttiannola.fi

www.estillvoice.com

Mikäli sinulla on kysymyksiä, laita Antille viestiä anttiannola@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

--

This is an Introductory workshop to Belting Quality and Cry Quality, which is a variation of Sob Quality. The workshop is open to anyone willing to learn about Estill Voice Training and Belting & Cry. Language: Finnish.


Return to List