Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVI to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to course host through payment link or direct email to course host.

Estill Voice Training -workshop: Estillin ydin / Estill Intro

Introductory Workshop
Course ID: 1439
Date: 2021/07/26 to 2021/07/26 (YYYY/MM/DD) Time: 14.00-20.00 Cost: 110 € / 90 € (students) Language: Finnish
Instructors: Antti Annola
Contact: Antti Annola | anttiannola@gmail.com | 0405075986
Course Location:
Oulu
Osoite ilmoitetaan myöhemmin. 
Oulu Oulu
Finland

Tervetuloa mukaan tutustumaan maailmankuuluun Estill Voice Training -malliin Antti Annolan johdolla! Osallistuaksesi workshopiin sinulla ei tarvitse olla aiempia Estill-opintoja.

Päivän aikana käymme läpi Estillin äänenkäytön kuviot (Figures for Voice) sekä tutustumme myös kuuteen tutkittuun äänikvaliteettiin: Speech, Falsetto, Sob, Twang, Belting, Opera (Six Voice Qualities). Teemme harjoituksia pääasiassa yhdessä ryhmänä. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Päivän lopuksi osallistujilla on mahdollisuus saada yksilöllistä opetusta Antilta muun ryhmän seuratessa opetusta. Tuo siis mukanasi jokin laulu tai teksti, jota haluaisit työstää eteenpäin. Kaikki musiikki- tai puhetyylit ovat tervetulleita.

AJANKOHTA: Maanantai 26.7.2021 klo 14-20 (sis. tauot).

PAIKKA: Oulussa, tarkempi sijainti ilmoitetaan myöhemmin

HINTA: 110 € / 90 € (opiskelijat tai vuoden 2021 aikana valmistuneet)

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu tämän sivun ilmoittautumislinkin kautta "Register with EVI: Step 1". Tämän jälkeen saat Antilta laskun sähköpostitse.

Hinta sisältää ALV:n sekä kirjallisen jaettavan materiaalin Estillin perusperiaatteista

Opettaja pidättää oikeuden peruuttaa workshopin, mikäli osallistumisia ei ole tullut riittävästi 19.7.2021 mennessä. Tällöin maksu palautetaan osallistujalle.

Workshopin opettaja:

Antti Annola on jazzlaulaja, musikaalinäyttelijä, laulunopettaja ja lauluvalmentaja sekä Estill Master Trainer. Hän työskentelee esiintyvänä taiteilijana niin laulajana kuin musikaalinäyttelijänä. Antti on toiminut laulunopettajana mm. Oulun konservatoriossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa sekä kouluttanut yksityisesti laulajia ja näyttelijöitä ympäri Suomen. Lauluvalmennustyötä Antti on tehnyt viime vuosina Vaasan kaupunginteatterissa esimerkiksi musikaalissa The Sound of Music.

Antti valmistui viralliseksi Estill Voice Training -opettajaksi vuonna 2015. Hän on Pohjois-Suomen ainoa virallinen Estill-opettaja Estill Master Trainer.

www.anttiannola.fi

www.estillvoice.com

Mikäli sinulla on kysymyksiä, laita Antille viestiä anttiannola@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

--

This is an Introductory workshop to Estill Voice Training. It is open to anyone willing to learn about Estill Voice Training. Language: Finnish.


Return to List