Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVI to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to course host through payment link or direct email to course host.

Estilliä kuoroille ONLINE / Estill for Choirs ONLINE

Special Topics
Course ID: 821
Date: 2020/08/09 to 2020/08/09 (YYYY/MM/DD) Time: 16:00-19.30 Cost: 65 € Language: Finnish
Instructors: Jaana Turunen, Antti Annola
Contact: Jaana Turunen | jaana.turunen@maestra.fi | +35850 563 8458
Course Location:
ONLINE
ONLINE 
ONLINE ONLINE
Finland

Estilliä kuoroille ONLINE

Miten ääntä voi kirkastaa tai tehdä tummemmaksi? Miten kuoron soinnin saa yhtenäisemmäksi? Miten ääneen saa voimaa tai miten voi laulaa hiljaa korkealta? Miten voin helpottaa ylä- tai alaäänien laulamista? Miten muutetaan äänenkäyttöä eri musiikkityylien mukaan? Tässä työpajassa tutustumme muun muassa näihin asioihin Estill Voice Traininingin näkökulmasta.

Tässä onlinetyöpajassa tutustutaan Estillin äänenkäytön kuvioihin, joita harjoittelemalla voimme hallita ääntämme haluamallamme tavalla. Kuvioiden hallitseminen on samalla vastaus yleisimpiin ongelmiin laulussa ja äänenkäytössä. 

Tämä työpaja on tarkoitettu kuoronjohtajille ja aktiivisille kuorolaulajille. Työpajaan osallistuminen ei edellytä aiempia EVT-opintoja.

Osallistuaksesi tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä verkkoyhteyden. Käytä myös mikrofonillisia kuulokkeita tai laitteisiin sisäänrakennettuja mikrofoneja ja kaiuttimia. Pelkkä puhelin tai tabletti riittää esimerkiksi. Liittyminen tapahtuu osallistujille lähetettävän linkin kautta eikä erillisiä kirjautumisia tarvita. Työpaja toteutetaan Zoom-palvelun välityksellä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://voicemanual.net/kauppa/estillia-kuoroille/

Estill for Choirs ONLINE

This introductory workshop is for choir singers and choir conductors and everyone interested in choir singing. Participants are introduced to the Estill Model and the Figures for Voice with which it is possible to control our voices the way we want.


Return to List