Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVI to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to course host through payment link or direct email to course host.

Mitä on Estill Voice Training? – Onlinetyöpaja - ONLINE

Introductory Workshop
Course ID: 690
Date: 2020/04/05 to 2020/04/05 (YYYY/MM/DD) Time: 16:00-19:00 Cost: 40 € Language: Finnish
Instructors: Antti Annola, Jaana Turunen
Contact: Antti Annola | anttiannola@gmail.com | 0405075986
Course Location:
ONLINE
ONLINE 
Internet Internet
Finland

Mitä on Estill Voice Training? – Onlinetyöpaja

Työpajassa tutustutaan Estill-äänimalliin: 13 äänikuvioon ja kuuteen äänikvalitettiin pääperiaatteineen. Äänikuvioihin tutustaan myös harjoituksia kokeillen. Tämä työpaja on samalla pikakurssi äänen toimintaan. Se kertoo, miten eri asiat muokkaavat ääntä ja millaisin seurauksin. Se sopii myös kertaukseksi aiemmille Estill-opinnoille. Sopii kaikille puhe- ja lauluäänenkäytöstä kiinnostuneille.

Kyseessä on verkon kautta toteutettava webinaarimuotoinen koulutus. Osallistuaksesi tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä verkkoyhteyden. Käytä myös mikrofonillisia kuulokkeita tai laitteisiin sisäänrakennettuja mikrofoneja ja kaiuttimia. Pelkkä puhelin tai tabletti riittää esimerkiksi. Liittyminen tapahtuu osallistujille lähetettävän linkin kautta eikä erillisiä kirjautumisia tarvita.

Sunnuntaina 5.4.2020 klo 16-19, sisältää lyhyen tauon puolessa välissä. Hinta sisältää osallistujille lähetettävän pdf-materiaalin. Työpaja toteutetaan Zoom-palvelun välityksellä. Työpaja toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on 3.4.2020 mennessä vähintään 10.

Lisätietoa: anttiannola@gmail.com tai jaana.turunen@maestra.fi

sekä https://voicemanual.net/fi/onlinetyopajat/


Return to List