Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVT to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to instructor through payment link or direct email to course host.

Introductory Workshop

Estill Voice Training -workshop
Course ID: 2632
Date: 2023/11/05 to 2023/11/05 (YYYY/MM/DD) Time: 10.00–16.00 Cost: 110 € (sis. ALV 24 %) Language: Finnish
Instructors: Antti Annola
Contact: Antti Annola | anttiannola@gmail.com |
Course Location:
Koposperän koulu
Koposperäntie 392 
85800 Haapajärvi Pohjois-Pohjanmaa
Finland

”Jokaisella on kaunis ääni. Sinun täytyy vain tietää, miten sitä käytetään.” – Jo Estill

Tervetuloa mukaan tutustumaan maailmankuuluun Estill Voice Training -malliin Antti Annolan johdolla! Osallistuaksesi workshopiin sinulla ei tarvitse olla aiempia Estill-opintoja.

Estillin ydinpyrkimyksenä on oppia hallitsemaan ääntä terveesti ja tietoisesti genreen katsomatta, antaen äänenkäyttäjälle täyden luottamuksen ja vapauden ilmaista itseään äänensä kautta haluamallaan tavalla.

Estill Voice Training on tutkimuksiin perustuva äänenkäytön malli, jonka kehittäjä on amerikkalainen Jo Estill. Ennen tutkijanuraansa Jo Estill teki uraa klassisena laulajana. Estill-mallia hyödynnetään laajasti erilaisissa musiikkityyleissä popista oopperaan sekä puheterapiassa ympäri maailman. Estill Voice Training näkee kaikki äänenkäyttötyylit yhtä arvokkaina – vain sillä on merkitystä, että äänenkäyttö on tervettä ja kestävää.

Päivän aikana tutustumme Estill Voice Trainingin perusperiaatteisiin, opiskelemme Estillin äänenkäytön kuvioita (Figures for Voice) sekä tutustumme myös kuuteen tutkittuun äänikvaliteettiin: Speech, Falsetto, Sob, Twang, Belting, Opera (Six Voice Qualities). Workshop on samalla kattava katsaus äänen toimintaan. Teemme harjoituksia pääasiassa yhdessä ryhmänä. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Päivän lopuksi osallistujilla on mahdollisuus saada yksilöllistä opetusta Antilta muun ryhmän seuratessa opetusta. Tuo siis mukanasi jokin laulu tai teksti, jonka kanssa haluaisit työskennellä. Kaikki musiikki- tai puhetyylit ovat tervetulleita.

ILMOITTAUTUMINEN: Paikkoja on rajoitetusti; varmista paikkasi jo tänään ilmoittautumalla mukaan tämän sivun yläosassa, kohdassa: (Register with EVI: Step 1). Lasku lähetetään sähköpostiisi myöhemmin.

Ilmoittautua voi workshopin alkuun saakka, tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumisen perumisesta palauteta maksua.

Jos opettaja joutuu perumaan kurssin pakottavasta syystä, maksu palautetaan osallistujalle.

Workshopin opettaja:

Antti Annola on jazzlaulaja, musikaalinäyttelijä, laulunopettaja ja lauluvalmentaja sekä Estill Master Trainer. Hän työskentelee esiintyvänä taiteilijana niin laulajana kuin musikaalinäyttelijänä. Antti on toiminut laulun lehtorina (rytmimusiikki) Oulun konservatoriossa, laulunopettajana Oulun ammattikorkeakoulussa sekä kouluttanut yksityisesti laulajia ja näyttelijöitä ympäri Suomen. Lauluvalmennustyötä Antti on tehnyt viime vuosina Vaasan kaupunginteatterissa mm. musikaaleissa The Sound of Music, Katri Helena, West Side Story ja SIster Act!. Hän toimii myös Oulun teatterin näyttelijöiden laulun- ja äänenkäytön opettajana.

Antti valittiin Suomen tunnetuimman a cappella -lauluyhtye Rajattoman tenoriksi keväällä 2023. Hän alkaa konsertoimaan yhtyeen rivissä joulukiertueella 2023.

Hänen jazzdebyyttialbuminsa Whirlpool julkaistiin marraskuussa 2022.

Antti on yksi Suomen kokeneimmista Estill-opettajista. Hän valmistui viralliseksi Estill Voice Training -opettajaksi vuonna 2015 mentorinaan Dorte Hyldstrup.

Estill Voiceprint Plus™ is highly recommended for this practice group. Purchase this software (APP) for MAC or PC at the time of registration and receive 25% off the regular price. (This is a one-time offer at registration only).

A Certificate of Attendance will be issued upon completion of this workshop. This certificate is not a requirement for Trainer Certification in Estill Voice Training®.

Cancellation policies are at the discretion of the course instructor. Refunds or course credit may or may not apply. Refer to the course description or contact the course instructor for more information.

*Estill Voice Training®, and its parent company Estill Voice International, LLC, has neither an aesthetic nor gender bias and stands for the strengthening of cultural diversity, plurality and inclusion.


Return to List