Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVT to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to instructor through payment link or direct email to course host.

Introductory Workshop

Estill Intro Workshop- 6 kvaliteettia (speech, falsetto, sob/cry, twang, opera, belt)
Course ID: 2598
Date: 2023/10/08 to 2023/10/08 (YYYY/MM/DD) Time: 13.15 - 16.45 Cost: 70€ Language: Finnish
Instructors: Salla Talvi
Contact: Salla Talvi | salla.talvi@gmail.com | +358415273857
Course Location:
Eiran musiikkiopisto
Ratakatu 1b A2 
00120 Helsinki Uusimaa
Finland

Lämpimästi tervetuloa Estill Intro Workshopiin, jossa käydään läpi Estillmallin mukaiset 6 kvaliteettia (speech, falsetto, sob/cry, twang, opera, belt).

Saat edullisesti perustiedot siitä mitä Estill kvaliteetit ovat ja "reseptit" siihen miten ne tuotetaan turvallisesti. Pääset tekemään paljon käytännön harjoituksia, niin ryhmässä kuin yksitellen, turvallisessa ja hauskassa ilmapiirissä. Opittua sovelletaan myös katkelmiin eri lauluista.

Workshopista saat ymmärrystä siihen miten ääni fysiologisesti toimii, miten voit oppia "kuuntelemaan" lihaksia ja hallitsemaan ääntäsi paremmin, mikä taas vapauttaa ilmaisun.

Tieto ei lisää tuskaa vaan taitoa! Tulet hämmästymään miten monenlaisia soundeja voit äänestäsi löytää!

Tule rohkeasti mukaan, takaan, että lähdet kotiin intoa täynnä ja Estill-nälkä lisääntyneenä! :) Koska kertaus on opintojen äiti, workshop sopii hyvin myös niille, joille Estill on jo tuttua.

Kenelle tarkoitettu: kaikkien genrejen laulajille, laulun opettajille ja kaiken tasoisille laulun harrastajille, sekä muille äänenkäyttäjille, kuten opettajille, näyttelijöille ja puheterapeuteille, jotka haluavat myös laulaa. On hyvä jos sinulla on hieman kokemusta Estill Voice Trainingista, olet esim. osallistunut johonkin intro workshopiin, jossa on käyty läpi 13 äänikuviota, kuten Sallan Estill Voice Training Maistiaiset tai Estill Intro Workshop- 13 äänikuviota.

Opettajana toimii kokenut ja pidetty Salla Talvi, Estill Master Trainer (EMT) ja pop/jazz-laulunopettaja (Taideyliopiston Sibelius-akatemia ja Vantaan musiikkiopisto). Salla on myös NLP Trainer.

Sallan opetuksesta sanottua:

”Opin valtavasti ja sain hyviä uusia työkaluja niin omaan lauluun kuin opetukseenkin. Salla on innostava, selkeä ja hauska opettaja. Hän ottaa ryhmäopetuksessa hyvin huomioon eri vaiheissa olevat oppilaat ja eri tyylilajien edustajat. Sallan tunneille on aina kiva mennä!”

Pauliina Kokkonen

Artisti, muusikko ja laulunopettaja

Scandinavian Music Group

Palautetta Sallan opetuksesta edellisistä workshopeista:

Kiitos Salla, sinun tapasi lähestyä asioita ja oppilaita on vaan täynnä lämpöä ja loistavaa pedagogiikkaa. -Marjuska

Loistava! Kannustava, ystävällinen, turvallinen, huippuammattilainen. -Janette

Taitava ja osaava! Mukavan nauravainen, mutta kuitenkin tarkka ope! -Sanna 

Innostunut ja innostava, hyväksyvä, ymmärtävä ja hyvin selkeästi selittävä- Terttu

Ryhmän koko max 12 henkeä.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: laulattaako@gmail.com su 1.10. mennessä. Saat laskun ilmoittauduttuasi.

Mikäli opetus joudutaan perumaan, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaan.

Estill Voiceprint Plus™ is highly recommended for this practice group. Purchase this software (APP) for MAC or PC at the time of registration and receive 25% off the regular price. (This is a one-time offer at registration only).

A Certificate of Attendance will be issued upon completion of this workshop. This certificate is not a requirement for Trainer Certification in Estill Voice Training®.

Cancellation policies are at the discretion of the course instructor. Refunds or course credit may or may not apply. Refer to the course description or contact the course instructor for more information.

*Estill Voice Training®, and its parent company Estill Voice International, LLC, has neither an aesthetic nor gender bias and stands for the strengthening of cultural diversity, plurality and inclusion.Return to List