Registration is closed for this course. Please contact the host for more information.

Introductory Workshop

Estill Voice Training Maistiaiset
Course ID: 2140
Date: 2022/11/27 to 2022/11/27 (YYYY/MM/DD) Time: 13.15-15.45 Cost: 50€ Language: Finnish Prerequisites: None
Instructors: Salla Talvi
Contact: Salla Talvi | laulattaako@gmail.com | +358415273857
Course Location:
Hermannin Diakoniatalo juhlasali
Hämeentie 73 00550
Helsinki Uusimaa
Finland

Onko sinua jo pitkään kiinnostanut tietää mitä on Estill Voice Technique (EVT), vai etkö ole koskaan kuullutkaan siitä ja kiinnostuit vasta nyt? Molemmissa tapauksissa olet tervetullut Estill Voice Training Maistiaisiin. Saat edullisesti perustiedot siitä mitä Estill on ja pääset tekemään käytännön harjoituksia niin ryhmässä kuin yksitellen, turvallisessa ja hauskassa ilmapiirissä.

Work shopissa käydään lyhyesti läpi Estillmallin mukaiset 13 äänikuviota (figures) ja 6 kvaliteettia (speech, falsetto, sob/cry, twang, opera, belt). Saat ymmärrystä siihen miten ääni fysiologisesti toimii, miten voit oppia "kuuntelemaan" lihaksia ja hallitsemaan ääntäsi paremmin, mikä taas vapauttaa ilmaisun.

Kenelle tarkoitettu: kaikkien genrejen laulajille, laulun opettajille ja laulun harrastajille, sekä muille äänenkäyttäjille, kuten näyttelijöille ja puheterapeuteille.

Opettajana toimii kokenut ja pidetty Salla Talvi, Estill Master Trainer (EMT) ja pop/jazz-laulunopettaja (Taideyliopiston Sibelius-akatemia ja Vantaan musiikkiopisto)

Sallan opetuksesta sanottua:

”Opin valtavasti ja sain hyviä uusia työkaluja niin omaan lauluun kuin opetukseenkin. Salla on innostava, selkeä ja hauska opettaja. Hän ottaa ryhmäopetuksessa hyvin huomioon eri vaiheissa olevat oppilaat ja eri tyylilajien edustajat. Sallan tunneille on aina kiva mennä!”

Pauliina Kokkonen

Artisti, muusikko ja laulunopettaja

Scandinavian Music Group

”Olin Sallan ohjauksessa Estill Level 1&2 -harjoitusryhmissä keväällä 2018. Salla on opettajana kannustava, ja ohjaus on selkeää ja helposti ymmärrettävää. Opin paljon ja olen kiitollinen, että ymmärrykseni Estill Voice Training -metodista syveni tämän kurssin myötä. Kiitos Salla!” 

Liisi Pettersson, 

laulupedagogi ja vokologi FM

”Estill Voice Training -metodi on avannut minulle ihan uuden ymmärryksen äänenkäytön ja laulamisen maailmaan sekä musiikkityylien erilaisten estetiikkojen toteuttamiseen äänellisesti ja teknisesti terveesti.

Sallan Estill opetuksen myötä olen pystynyt oheistamaan omia lauluoppilaitani laulamaan muunlaista kuin klassista repertuaaria teknisesti oikeammin. Olen Estill-tietämyksen myötä pystynyt selittämään tarkemmin lauluoppilailleni mitä milloinkin fysiologisesti tapahtuu.

Opettajana Salla on todella tarkasti kuuleva, verbaalisesti selkeä ja hän pystyy mallintamaan oppilailleen pieniäkin äänellisiä vivahteitä omilla lauluesimerkeillään. Salla on iloinen ja positiivinen tsemppari, joka tukee oppilasta oman oivalluksen tielle.

Salla itse on laulajana upea esimerkki siitä, miten eri laulutyylien laulutekniset ”ääntöasetukset” avaavat niihin perehtynyneelle laulajalle mahdollisuuden laulaa erityylistä musiikkia, toki ymmärtäen kyseisen tyylin musiikillista estetiikkaakin”

Sanna Vuolteenaho

Laulaja, äänitaiteilija, laulunopettaja, hoivamuusikko

Musiikkikasvatuksen lehtori Metropolia AMK

Ryhmän koko max 15 henkeä.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: laulattaako@gmail.com

Mikäli opetus joudutaan perumaan, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaan.


Return to List