Registration is closed for this course. Please contact the host for more information.

Special Topics

Belting-EVT workshop
Course ID: 2019
Date: 2022/10/02 to 2022/10/02 (YYYY/MM/DD) Time: 10:00-16:00 Cost: 95 € Language: Finnish
Instructors: Jaana Turunen
Contact: Sari Kavala | sari.kavala@kesyli.net | 0103229462
Course Location:
Kesäyliopiston koulutustila/ Kimpisen koulu
Pohjolankatu 23 
Lappeenranta Etelä_Karjala
Finland

Belting on voimakas ja energinen laulutyyli, jota kuulee mm. rockmusiikissa, musiikkiteatterissa, gospelmusiikissa ja etnisissä laulutavoissa. Tässä työpajassa tutustutaan beltingiin ja sen ominaisuuksiin sekä harjoitellaan belttaamista yhdessä ja henkilökohtaisen ohjauksen koulutuksen kautta. Työpaja sopii kaikille beltingistä kiinnostuneille aiemmasta kokemuksesta riippumatta, aloittajista pidempään beltanneille. Suosittelemme Estill Voice Training -tutustumisworkshopin tai Estill-kurssien käymistä ennen työpajaa, jolloin siitä saa enemmän irti.

Aika ja paikka: su 2.10.2022 klo 10.00–16.00, Lappeenranta, kesäyliopiston koulutustila Pohjolankatu 23 (Kimpisen koulu)                     

Kouluttaja: Musiikin maisteri, Estill Master Trainer Jaana Turunen

Kohderyhmä: Äänen kanssa työskentelevät (laulajat, näyttelijät, opettajat, kanttorit, puheterapeutit yms.) sekä aktiiviset laulunharrastajat (laulunopiskelijat, kuorolaulajat, karaokelaulajat yms.).

Tavoite: Tutustua Belting-laulutyyliin ja saada keinoja sen harjoittelemiseen ja kehittämiseen niin laulajana kuin opettajana.

Sisältö: Belting-laulutyyli

Luennot: Beltingin fysiologia ja ominaisuudet

Ohjelma: Tutustuminen Estill-äänimalliin, joka sisältää Estill-äänikuviot ja -äänikvaliteetit, sekä sen soveltaminen käytännössä laulukoulutukseen.

Toteutus ja työtavat: Tutustuminen Beltingiin itse tehden. Beltingin fysiologia ja ominaisuudet.

Tiedustelut: koulutussuunnittelija Sari Kavala, sari.kavala(at)kesyli.net, p. 010 322 9462

Hintatiedot: 95 €, hinta sisältää kurssilla jaettavan materiaalin

Ilmoittautuminen viimeistään 18.9.2022

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, peritään koko maksu. Koulutusvahvistus postitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Return to List