Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVI to reserve your seat, purchase materials, and access attendance certificate.
Step 2: Pay tuition to course host through payment link or direct email to course host.

Level 1 Figures for Voice Control- ONLINE

Level 1 Course
Course ID: 1086
Date: 2021/02/04 to 2021/02/06 (YYYY/MM/DD) Time: 9.00 -18.00 Cost: 495 euro Language: Dutch Prerequisites: NONE
Instructors: Marleen van Dijk
Contact: Marleen Dijk van | songandvoice@xs4all.nl | 0031615000786
Course Location:
ONLINE Studio VMC Song and Voice
Studio VMC 
ONLINE ONLINE
Netherlands

Online Level 1 Course

This course is for anyone who would like to improve their singing or speaking voice—singers, actors, vocal coaches, drama instructors, speech-language pathologists, and other vocal health professionals. Level 1: Figures for Voice™ teaches the Craft of speaking and singing. During this course students are introduced to 13 vocal structures that influence voice quality. Each structure produces a range of different vocal sound effects. The Figures for Voice are exercises used to develop predictable control of each structure’s options. The skills developed in Level 1 will help you add strength, clarity and stamina to your voice! Throughout the day, new voice skills are practiced in small group sessions. Participants will be given the chance to explore Figure applications for individual repertoire and case studies in open coaching sessions. There will also be ample time for questions and discussion.

check cancelation policy in dutch version

Course Instructor Marleen van Dijk EMT-EMCI-TP biedt jarenlange ervaring zowel voor stem rehabilitatie, logopedische kennis alsook voor zangers, acteurs, sprekers, coaches in diverse zang- en spreek stijlen. De cursus is in het nederlands maar kan direct in frans, duits en engels vertaald worden.

ONLINE Level 1

In de Level een gaat uitleg van het systeem per onderdeel en wordt enkele keren per dag afgewisseld met oefensessies in de groep. Behandeld worden de theorie, de anatomische- en de fysiologische basis achter de nieuwe technieken. Het je bewust worden van de werking van de verschillende spiergroepen aan de hand van video’s, demonstraties en oefeningen maken dat je alle basisfiguren van Level 1 leert voelen, leert zien en leert horen. Op dit moment is geen enkele andere methode zo precies, allesomvattend, wetenschappelijk onderbouwd en duidelijk als EVT.

Estill Voice Training figuren zijn los van elkaar ook een voor een integreren en toe te passen op bestaand materiaal. Dat is niet alleen heel leerzaam maar vooral ook heel erg leuk! Voor sprekers en logopedisten bestaat de mogelijkheid dit te doen aan de hand van een spreektekst of een casus. Naast het praktisch oefenen en leren toepassen van alle losse bouwstenen worden ze eveneens verduidelijk aan de hand van inzichtelijke anatomische uitleg. Aan het einde van deze cursus heb je spieren leren gebruiken waarvan je niet eens wist dat je ze had en de kennis van je stemgebruik is aanmerkelijk toegenomen. Het arsenaal aan technieken, oefeningen en kleuren is uitgebreid en verdiept. Daarnaast wordt alle materie direct in de praktijk toegepast door casusbespreking via video of geluidsopname zodat je EVT als interventie kunt inzetten in de logopedische praktijk. Uiteraard is er aan het eind van iedere cursusdag toepassing van alle nieuwe klanken in de open sessies in eigen repertoire.

Tevens wordt er aandacht besteed aan het speciaal voor Estill Voice ontworpen Voiceprint plus programma zodat klanken niet alleen hoorbaar maar ook zichtbaar worden. Iedere deelnemer ontvangt een officieel Certificaat waarmee de vervolgtrainingen toegankelijk worden.

Annulering van de training tot drie maanden vooraf aan de eerste dag van de Level 1 is mogelijk met volledige refund; 50% van het cursusbedrag indien 8 weken vooraf geannuleerd word aan dag 1 van Level 1, 25% indien 6 weken vooraf de annulering plaatsvindt voor dag 1 van Level 1. Daarna is geen teruggave van het cursusbedrag meer mogelijk; in overleg kan wel de training naar later datum verplaats worden met duidelijke opgave van reden van verplaatsing.

 

 


Return to List