ESTILL MASTER TRAINER (EMT)

Kelpoisuusvaatimus
Hakijan on oltava sertifioitu EFP ja EVT-yhteisön aktiivinen jäsen. Osallistumistodistukset vähintään kaksista Level One ja Level Two -kursseista, mieluiten kahden eri EMCIn toteuttamana.
Edellytykset ennen ensimmäistä vaihetta
Opiskele Level One ja Level Two -kirjojen sisällöt ja harjoittele EMT-protokollaa käsimerkkien kanssa VoicePrint-ohjelmalla. Etsi itsellesi EMCI-TP mentori ja ilmoittaudu EMT testiin (Register for EMT Testing) 50 USD. Lataa EMT opiskeluohjeistus paikasta My Trainer Center/Resources/Certification. Suosittelemme osallistumista sertifiointityöpajoihin ja/tai henkilökohtaiseen ohjaukseen
Ensimmäisen vaiheen kokeen suorittamisen kesto ja maksu
EMT-protokollan suorittamiseen käsimerkkien kera VoicePrint Plus -ohjelmalla sekä kirjallisen kokeen suorittamiseen kuluu yleensä 3–4 tuntia. Maksu siitä suoritetaan testaavalle EMCI:lle. Suositellut minimimaksut ovat 300 USD, 300 puntaa, 300 € ja 400 AUD. Suorituksen uusimista tulee lisämaksuja.
Ensimmäisen vaiheen läpäisykriteerit EMT Voiceprint -protokollan suorittaminen käsimerkkien kanssa, maksimissaan kolme kokeilua jokaista kuviota kohden. Kirjallisesta kokeesta ja kuvioiden osaamisesta on saatava vähintään 90 % oikein.
Ensimmäisen vaiheen jälkitoiminnot EMCI-TP mentori rekisteröi suorituksen Certification Center -järjestelmään ja EFP-sertifioidusta tulee EMT-kandidaatti. Ei maksua.
Toisen vaiheen opetusnäytteiden observointi EMT-C:n tulee tutustua opetusnäytteiden observointiin liittyviin dokumentteihin, jotka löytyvät paikasta My Trainer Center/ Resources/ Certification/ Preparation. Ohjeet löytyvät sertifiointikäsikirjasta 5.2 (PDF Version): EMT Observation Packet ja Practice Group Leader Guidelines.
Toisen vaiheen läpäisykriteerit
EMT-C saa toisen vaiheen suoritettua, kun hän on ohjannut kaikki EVT:n osat ja periaatteet hyväksytysti vähintään kerran EMCI:n valvonnassa sertifiointikäsikirjan 5.2 (PDF Version) mukaisesti.
Toisen vaiheen jälkitoiminnot Mentori rekisteröi suorituksen Certification Center -järjestelmään, minkä jälkeen uusi EMT kirjautuu järjestelmään, hyväksyy sertifikaattisopimuksen ja maksaa siihen kuuluvan maksun. Ensimmäinen maksu on suorituspäivästä 31.12. saakka, enintään 120 USD kuukausittain laskettuna. Sertifikaatin saa tulostettua Certification Centerin etusivulta.
EMT:n oikeudet EFP oikeuksien lisäksi seuraava: Linkki esittelyyn ja yhteystiedot Find a Trainer -hakemistoon estillvoice.com-sivustolla. Mahdollisuus hankkia EVT työkirjoja kouluttajien kaupasta. Oikeus ilmoittaa ja mainostaa olevansa EVT opettaja yksityisopetuksen puitteissa. Johtaa harjoitusryhmiä kursseilla ja sertifiointiin valmistautumisessa. Pitää yhden päivän johdantotyöpajoja.
Ehdot Oikeudet säilyvät niin kauan kuin EMT uudistaa sertifiointisopimuksensa, maksaa vuosimaksut, on aktiivinen EVT-yhteisössä, osallistuu vähintään kuuden vuoden välein Estill World Voice Symposiumiin ja osallistuu Estill Voice Trainingiin® liittyviin kehitys- ja päivityskoulutuksiin.
Maksut
Testiin kirjautuminen (50 USD) ja EMT vuosimaksut (120 USD, maksetaan tammikuussa) maksetaan EVI:lle. Koulutus-, valmennus-, testaus- ja opetusnäytemaksut maksetaan EMCI:lle, joka toteuttaa ne. Maksuista sovitaan etukäteen EVI:n käytäntöjen mukaisesti.