ESTILL FIGURE PROFICIENCY (EFP)

Kelpoisuusvaatimus
Estill Voice Training® Level One- ja Level Two -kursseille osallistuminen. EMCI:n allekirjoittamat osallistumistodistukset.
Kokeeseen valmistautuminen Hanki Estill VoicePrint Plus -ohjelma ja harjoittele EFP-protokollan mukaiset vaihtoehdot ja kvaliteetit käsimerkkien kanssa.
Mentori ja arvioija
Kuka tahansa EMCI
Kokeen kesto ja maksut 1–2 tuntia. Uusintakoe lisämaksusta. Kokeensuoritusmaksu maksetaan arvioitsijana toimivalle EMCI:lle. Suositellut minimitaksat ovat 150 USD, 110 GBP, 135 € ja 200 AUD.
Läpäisyvaatimukset
Hyväksytyt VoicePrint-tallennukset jokaisesta EFP-protokollan kuviosta käsimerkkeineen. Enintään kolme yritystä kuviota kohden.
Suorituksen jälkeiset toimenpiteet
  • Mentori tallentaa passin Certification Centeriin ja uusi EFP kirjautuu sisään rekisteröityäkseen (60 USD) ja hyväksyäkseen sertifiointisopimuskirjeen.
  • Maksu sisältää: rekisteröinnin, todistuksen ja My Trainer Center -tilin aktivoinnin 31. joulukuuta asti.
  • EFP-sertifikaatin voi tulostaa Certification Centerin kotisivulta.
EFP-sertifikaatin oikeudet ja ehdot
EFP pääsee näkyville ”Find a Trainer” (etsi kouluttaja) hakemistoon estillvoice.com-sivustolla. EFP:llä on oikeus käyttää tittelissään sertifikaattiaan sekä laittaa EFP-merkki ansioluetteloonsa ja henkilökohtaisiin esittelyihinsä. EFP pääsee Certification Center -järjestelmään, kouluttajasivuille (EVT My Trainer Center), kouluttajien verkkokauppaan (alennetut hinnat) ja materiaalipankkiin (Resources). Näistä viimeisessä on saatavilla markkinointiin, sertifikaatteihin ja koulutukseen liittyvää aineistoa sekä E-News-arkisto. EFP saa automaattisesti EVT uutiskirjeet sekä oikeuden ehdottaa Estill Lifetime Award -palkinnon saajaa sekä EVI:n sertifiointiohjausryhmän (Certification Advisory Board) jäseniä ja äänestää heitä. Nämä oikeudet säilyvät niin kauan kuin EFP uudistaa sertifikaattinsa, maksaa vuosimaksut ja on aktiivinen EVT-yhteisön jäsen.
Maksut
1. Tilin ja testauksen rekisteröintimaksu (25 USD)
2. EFP “My Trainer Center” -tilin rekisteröinti (60 USD)
3. Vuosimaksut (60 USD, uusittavissa joka tammikuu) maksetaan EVI:lle sertifiointikeskuksen kautta.
Kaikki valmennus- ja testausmaksut maksetaan suoraan niiden toteuttajille. EVIn käytäntönä on, että näistä maksuista sovitaan etukäteen asianomaisten kesken.